Werken bij Woodstoxx

Woodstoxx is gek op hout maar vooral gek op hun team! Woodstoxx is meer dan een werkgever maar een betrouwbare partner die jou steeds met heel veel respect behandelt.

Technische uitdagingen, afleveren van esthetische pareltjes, klanten begeleiden, ontwikkelen van nieuwe producten… het is slechts een greep uit de dagelijkse activiteiten. Door ijzersterk teamwerk is ons dan ook geen enkele uitdaging teveel, we zijn allemaal winners!  De no-nonsense aanpak, persoonlijke begeleiding, een duurzaam loopbaanbeleid en nog zoveel meer, gemixt met heel veel leute, de coolste feestjes, afzien tijdens de sportevents en lekkere frietjes op vrijdag, zorgen ervoor dat je hier niet meer weg wilt.

Wil je ook samen met de coolste collega’s van het land werken in een boomende onderneming? Waar wacht je dan nog op? Grijp je kans en solliciteer snel!


Vacatures

?
?
?
Ooh no!

Voor deze filter zijn geen openstaande vacatures gevonden
Pas je zoekcriteria aan.

Onze Waarden

Betrouwbaarheid

“Op Woodstoxx kan je rekenen”. We zetten steeds ons beste beentje waarbij we rotsvast geloven in langdurige relaties.

Leute

“Work hard, play hard”. Het is leuk werken bij Woodstoxx! Een goede sfeer en een warme omgeving staan dan ook centraal! En het is zoveel leuker om de dingen te kunnen doen met een big smile.

Respect

“Een woord is een woord”, een oneliner die elke Woodstoxx- medewerker in zich draagt! Iedereen verdient dan ook een eerlijke en respectvolle communicatie.

Winners

“We go the extra mile”. Als trendspotter- en setter blijven we altijd graag een stapje vooruit. En geef toe, van winnen krijg je toch een kick!

Belgiqa

Belgiqa, ons eigen meerlagenparket, staat voor duurzaamhied, ambacht, elegantie en maatwerk. 100% made in Belgium.

Unicus

Unieke architectuur met de kracht van hout voor unieke bijgebouwen en hoogstaande paviljoenen.

The Hub

The Hub is een materiaalbibliotheek en verzamelplek waar professionals en voorschrijvers vernieuwende merken en fabrikanten ontdekken.

Aan details en afwerking herken je het echte vakmanschap.

 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto
 • foto

Privacy beleid

Wij verzamelen met behulp van Jobtoolz, ons online sollicitatieplatform, uw persoonsgegevens om kwaliteitsvolle aanwerving- en selectieprocessen mogelijk te kunnen maken.

Het verstrekken van deze persoonsgegevens is dan ook een noodzakelijke voorwaarde om het sollicitatietraject te doorlopen.

Bij de verzameling en verwerking van uw persoonsgegevens respecteren wij steeds de regelgeving inzake bescherming van persoonsgegevens, evenals de Algemene Verordening Gegevensbescherming (“AVG” of GDPR”).

Voor meer informatie over de manier waarop wij uw persoonsgegevens verwerken, verwijzen wij naar onze privacy policy.

Wil je meer weten over het privacybeleid van Jobtoolz Klik hier